App Detial

« back

Hitta Läkemedel - Information för förskrivare

Seller: Jesper Hessius
Price: FREE


Download Hitta Läkemedel - Information för förskrivare free via AppsHawk.

Nu kan du som förskrivare få tillgång till rätt läkemedelsinformation direkt från mobilen, snabbare än någonsin tidigare!
När appen är installerad och startad så behöver du inte ens öppna den för att hitta informationen - Istället låter Hitta Läkemedel-appen dig söka upp läkemedel direkt från din hemskärm via spotlight.


Första gången appen öppnas indexeras alla läkemedel till Spotlight och du kan sedan söka upp läkemedel direkt från hemskärmen genom att dra fram sökfältet och där helt enkelt börja skriva namnet på ett läkemedel - Håll utkik efter pillerförstoringsglaset (Hitta Läkemedel-ikonen), syns detta tillsammans med ett sökresultat så vet du att informationen är korrekt och öppnas direkt i Hitta Läkemedel.

Inget krångel, rätt information direkt när och där du vill ha den.

Om du söker upp ett läkemedel då och då förnyas resultaten automagiskt i bakgrunden, men om det går för lång tid mellan dina läkemedelssökningar kan du behöva öppna appen för att indexera om resultaten.

Den här appen riktar sig endast till förskrivare och studenter. För privatpersoner som vill veta mer om läkemedel hänvisar vi till Pillerkollen - Appen som hjälper dig att förstå dina läkemedel.

Screens