App Detial

« back

InfectionLog

Seller: Cykra Ltd
Price: -1


Download InfectionLog free via AppsHawk.

Med InfectionLog får du en hurtig og nem måde til dagligt at registrere dine egne eller din families infektions- og sygdomsoplysninger. I appen kan du hver dag eller ved behov taste netop de oplysninger ind som hospitaler, læger og kommuner skal bruge som statistik og dokumentation i forbindelse med udredning, behandling og refusion (fra kommune).

Appen er nem at bruge og sørger for at du dagligt eller efter behov får registreret de oplysninger som hospital eller kommune skal bruge.

Appen indeholder følgende funktionaliteter:

INFEKTIONSKALENDER - NEMT OG HURTIGT
Selve infektionskalenderen er super nem at bruge, og sørger for at du får registreret
- Feber
- Symptomer
- Egen vurdering af velbefindende
- Fravær
- Type af antibiotika
- Andre typer af præparater

Foruden fordelen ved at kunne dokumentere infektionshyppigheden kan du med registreringen af ovenstående også identificere eventuelle mønstre i dine symptomer og derved også blive skarpere i egen behandling og samarbejde med hospital og læge.

MULIGHED FOR AT TRÆKKE STATISTIK PÅ RELEVANTE OPLYSNINGER
Med denne funktionalitet får du mulighed for på trække oplysninger om antal fraværs dage, feber dage og dage på antibiotika i fleksible perioder defineret af dig dvs. eksempelvis pr. måned, kvartalsvis eller årligt.

SYNKRONISERING MELLEM FLERE PERSONERS REGISTRERING
Du har mulighed for at dele en profil med eksempelvis den anden forældre eller andre relevante personer, der skal kunne registrere og tilgå oplysningerne i appen. Herved sørger du for at der aldrig bliver dobbelt registreret eller at der er relevante oplysninger der går tabt.

MULIGHED FOR AT SENDE INFEKTIONSDAGBOGEN DIREKTE TIL DIN LÆGES ELLER SAGSBEHANDLERS MAIL
Send de registrerede oplysninger direkte til læge eller kommune uden at skulle overføre til en computer først. Når du laver din profil indtaster du lægen og kommunens mail og herefter sendes den direkte, når du vælger det i rapportfunktionen.

Screens