App Detial

« back

Left2Cook

Seller: Pronto Savings
Price: 3.99


Download Left2Cook free via AppsHawk.

Zin om lekker te eten? Maar geen tijd of zin om naar de supermarkt te gaan? Left2Cook bedenkt verrassende gerechten op basis van de ingrediënten die je al in de koelkast hebt staan! Over "Think different" gesproken. Je kunt heel eenvoudig een oneindig aantal ingrediënten invullen en Left2Cook doet de rest: jou verrassen met de lekkerste recepten. Zó schud je de recepten uit je mouw.

De gerechten zijn ontwikkeld in samenwerking met een gepassioneerde kok Giueseppe Semprevivo die afkomstig is uit Sicilië. Die keus is niet toevallig: mediterraanse gerechten lenen zich er bij uitstek voor om met een minimaal aantal ingrediënten te worden bereid. Ook uit andere landen zijn veel receptentips aanwezig.

Maak indruk op je vrienden en laat iedereen versteld staan van wat jij op tafel kan zetten met de app Left2Cook. Met deze app kan ook succesvol de strijd worden aangebonden met de voedselverspilling. Moet iets echt op, voer het als enig ingrediënt in en laat je inspireren om er iets mee te doen. Zo weet je precies welke boodschappen je erbij moet kopen.

- Bijna 600 recepten
- Continu nieuwe toevoegingen
- Gebaseerd op de mediterraanse keuken maar ook uit andere delen van de wereld.

Je kunt deze app op twee manieren gebruiken.

Werkwijze 1:

- Voer alle ingrediënten die je in huis hebt eenvoudig in en laat je verrassen door de vele eenvoudige, verse, heerlijke recepten die te voorschijn komen.

Groen: Je hebt alle ingrediënten en kan direct aan de slag.
Oranje: Oeps! Je mist een één ingrediënt; kijk je buren lief aan.
Rood: Jammer, je mist meer dan twee ingrediënten; het is nu echt tijd om boodschap te doen.

Werkwijze 2:

Je hebt even geen inspiratie om bijvoorbeeld een lekkere pasta te bereiden. Vink bijvoorbeeld pasta aan en de echte authentieke Italiaanse pastagerechten komen tevoorschijn. Dit kan je ook combineren met bijvoorbeeld rucola of een broccoli die je nog hebt liggen.

Je hebt voor Left2Cook een abonnement nodig, dit abonnement is de eerste week gratis zodat je de app rustig kan uit proberen. Zo kunnen we recepten blijven toevoegen!

Een abonnement op Left2Cook kost slechts €5,49 per jaar en wordt automatisch verlengd, tenzij je dit minimaal 24 uur voor het verlopen van je abonnement uitzet. Je kan je abonnementen beheren in je iTunes-account. Een ongebruikt deel van de proefperiode wordt verrekend bij het opnieuw afsluiten van een abonnement. Door een abonnement af te sluiten ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Voorwaarden: https://www.left2cook.nl/index.php?id=10
Privacy Policy: https://www.left2cook.nl/index.php?id=9

Screens