App Detial

« back

Spievankovo

Seller: Art4 s.r.o.
Price: -1


Download Spievankovo free via AppsHawk.

Zábava s pesničkami a zaspávanie s rozprávkami.
Predstavujeme Vám jedinečné TvojeSpievankovo, ktoré umožní vám a vaším deťom pridať sa k Spievanke a Zahrajkovi a naspievať vlastné verzie pesničiek od Spievankova. Okrem toho vám funkcia NočnáLampa ponúka prostredníctvom tradičných rozprávok pomoc pri uspávaní najmladších členov rodiny.

TvojeSpievankovo je zábava, oddych a zážitok
Spolu s vašimi deťmi sa staňte hviezdami koncertu tých najlepších skladieb Spievanky a Zahrajka. Naspievajte obľúbené pesničky a výsledok zdieľajte s Vašou rodinou a známymi. Stačí vám iPhone, iPad tablet alebo iPod bez ďalších prídavných zariadení a môžete si s deťmi pripraviť domácu koncertnú šou. Máte jedinečnú príležitosť meniť pomer hlasitosti spevu vášho dieťaťa ku spevu Spievanky so Zahrajkom. Aj bez prístupu k internetu, vo vlaku, v čakárni u lekára, na letisku, jednoducho všade, kde sa práve nachádzate, zabavte svoje dieťa a prehrávajte pôvodné videoskladby ako z dvd. V záplave cudzojazyčných aplikácií sa o vašu priazeň uchádza prvé interaktívne TvojeSpievankovo. Môžete ho aj darovať, je to ideálny darček pre dieťa vo vašej rodine!
NočnáLampa zaspáva s celou rodinou. Spoločne si vyberte rozprávku a vydajte sa na dobrodružnú a zábavnú cestu do čarovného sveta. Bude to iba na vás, kedy lampa zhasne a rozprávanie sa ukončí.

===================================

Let us introduce you a unique “TvojeSpievankovo” that will enable you and your children to join Spievanka and Zahrajko and sing your own versions of the songs from Spievankovo. In addition, the use of NočnáLampa offers the help to you to put the youngest members of your family to sleep through traditional fairy tales.

TvojeSpievankovo is Great Fun, Relax, and Experience

Become together with your children the stars of the concert of best songs by Spievanka and Zahrajko. Record favourite songs and share the result with your family and friends. An iPhone, iPad or iPod without any additional devices is enough for you to prepare a home concert show with your children. You have a unique opportunity to change the ratio of the volume of your child’s singing to the singing of Spievanka and Zahrajko. It makes no difference whether you are in a train, waiting room at the doctor’s surgery or airport; simply wherever you are, even without any access to the Internet, make your child have great fun and play original video songs as if played by a DVD player. The first interactive TvojeSpievankovo tries to interest you among many foreign language applications. You can use it as a present; it is a perfect gift for your child!
NočnáLampa puts the whole family to sleep. Jointly choose a fairy tale and set out for your adventurous and funny journey to a magical world. It will be only up to you when the lamp of NočnáLampa is turned off and the storytelling stops.

Screens