App Detial

« back

ALES Cepte

Seller: SMARTEST YAZILIM HIZMETLERI ANONIM SIRKETI
Price: 5.99


Download ALES Cepte free via AppsHawk.

ALES Cepte, ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) adayları için hazırlanmış bir mobil sınav hazırlık uygulamasıdır. Uygulama ile 2006 yılından itibaren yapılmış 17 ALES sınavında çıkmış toplam 2.676 sayısal ve sözel sorusuna, cevaplarına, çözümlerine ve sayısal soruları için çözüm videolarına erişebilirsiniz.

Verileri nasıl hazırladık?
2006 yılından itibaren yapılan 17 ALES sınavında çıkmış ve açıklanmış 1.338 Matematik ve 1.338 Türkçe sorusunu kestik, düzenledik, isimlendirdik ve konularına göre sınıflandırdık.
DGS, KPSS ve MTPS (Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı) çıkmış sorularını taradık ve ALES ile aynı konu ve zorluk derecesinde olanları seçip açıklanmayan ALES sorularının yerine koyduk. 280 özgün soru hazırladık. Toplam soru sayısı 3.320 oldu. Bu seçimleri doğru yapmak için son iki yılın tüm ALES sınavlarına girdik.
3.320 soru çözdük. Sözel soruları için metin açıklamaları, “Sözel Akıl Yürütme” soruları için tablolar, sayısal soruları için çözüm resimleri hazırladık. 1660 çözüm videosu çektik.

Uygulamanın özellikleri neler?
ALES Cepte uygulamamızı, ALES sınavına fırsat bulduğunuz her an ve her yerde çalışabilmeniz için tasarladık.
Uygulamamız ile yıllara (2006-2015), dönemlere (İlkbahar – Sonbahar), türlere (Sayısal – Sözel) ve konulara (45 konu başlığı) göre tüm sorulara erişebilirsiniz. Örneğin 2013 yılında, ilkbahar döneminde çıkmış tüm sayısal sorularına ya da 2006 yılından itibaren çıkmış tüm “Analitik Geometri” sorularına anında erişebilirsiniz.
Soruyu çözüp sizce doğru olan şıkkı işaretlediğinizde eğer cevabınız doğruysa dokunduğunuz şık yeşil, yanlışsa kırmızı ile sizi bilgilendirir.
Doğru şıkkı öğrenmek için soru resminin hemen altındaki buton grubu içinden “Cevap” butonuna, çözümü görmek için “Çözümü Gör” butonuna, sayısal sorularında çözüm videosuna erişmek için “Çözümü İzle” butonuna dokunursunuz.
Uygulamadan çıkarken o an kaldığınız yeri kaydedip sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Daha sonra tekrar bakmak isteyeceÄŸiniz bir soruyu etiketleyip etiketli sorular listenizden o soruya kolayca eriÅŸebilirsiniz.
Şu ana kadar yapılan sınavlardan herhangi biri ile kendinize deneme sınavı yapabilirsiniz. Cevaplarınız kaydedilir, cevap/çözüm butonları görünmez. Çözdüğünüz sorulara geri dönebilir, verdiğiniz cevabı değiştirebilirsiniz. Süre işler, süreniz bittiğinde sınav sonlandırılır. Sınavı çıkış butonu ile siz de sonlandırabilirsiniz. Dört farklı puan türü için doğru, yanlış ve net sayılarınız ekrana gelir. Yanlış yaptığınız ya da boş bıraktığınız soruları tekrar görüntüleyebilir, doğru cevaplarını ve çözümlerini görebilirsiniz.

ALES Cepte uygulamamızı satın almadan önce okuyun!
Uygulamamıza bir kez ücret ödersiniz. Uygulama içi satın alma vb. ekstra bir ücret yoktur. Talep edilen bu ücret, ALES sınavında sorulan geçmiş yıl sorularının kesilmesi, düzenlenmesi, konularına göre sınıflandırılması, soru çözümleri, çözüm videoları, uygulama yazılımı ve sunucu maliyetlerinin karşılığıdır. Sınav soruları için ücret talep etmiyoruz. ALES geçmiş yıllar çıkmış sorularına osym.gov.tr adresinden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
Uygulamamızda bulunan verilerin (çözümler, açıklamalar, veri tabanı) toplamı yaklaşık 30 MegaByte’tır yani uygulamamızda bulunan tüm sorulara ve cevaplara bir kez baktığınızda toplamda 30 MB veri transferi yapmış olursunuz. Bu rakama çözüm videoları dâhil değildir. Çözüm videoları ortalama 1 MB büyüklüğündedir. Mobil veri aktarımından kaynaklanacak ücretlendirmeler siz ve GSM operatörünüz arasındaki sözleşme ile belirlenmiştir.
Uygulamamız verileri sunucularımızdan çektiği için nadiren meydana gelebilecek teknik sorunlar nedeniyle kısa süreli erişim sorunu ya da verilerin yavaş gelmesi problemi yaşanabilir.
Çözüm videoları youtube.com üzerinden yayınlanmaktadır. Eğer hukuki veya teknik sebeplerle youtube.com sitesine erişim mümkün olmazsa çözüm videolarına erişim de mümkün olmayacaktır.
Sınavda başarılar!
ALES Cepte Ekibi

Screens