App Detial

« back

At leve mindfuldt

Seller: Mindfulness Akademiet ApS
Price: FREE


Download At leve mindfuldt free via AppsHawk.

En skattekiste for mindfulness, meditation og personlig udvikling.

Dansk app fra At Leve Mindfuldt og Mindfulness Akademiet® med mange guidede meditationer i forskellig længde, stilhedsmeditationer, naturlyde og audio yogaprogram. Desuden et stort bibliotek med inspirerende artikler og input om mindfulness, meditation, yoga og personlig udvikling.

At Leve Mindfuldt appen kan bruges af alle - både begyndere såvel som mere øvede. Der er lagt vægt på stor brugervenlighed og du vælger blot det ikon og emne, som du foretrækker og kan her så frit vælge mellem alle mulighederne.

Fra At Leve Mindfuldt Appen får du også direkte adgang til At Leve Mindfuldt siden på Facebook, så du kan læse de daglige opdateringer og indlæg her uden at skulle logge på Faceboook.

Under Mere om... kan du bl.a. læse om mindfulness principperne, meditation og hvad videnskaben siger, f.eks. hvad der sker i hjernen, når du mediterer og får mindfulness principperne ind i dit liv. Ligesom du får adgang til et stort antal artikler om relevante emner inden for mindfulness og personlig udvikling.

Med jævne mellemrum sender At Leve Mindfuldt Appen dig små pushbeskeder, som blidt minder dig om at være i nærvær, f.eks. husk vejtrækningen eller en kærlig påmindelse om din daglige meditation.

Du kan via Appen kontakte os og sende os spørgsmål eller gode idéer og input til fremtidige udviklinger i At Leve Mindfuldt Appen.

At Leve Mindfuldt Appen bliver din bedste elektroniske ven inden for mindfulness og personlig udvikling og vil hjælpe dig til at holde fokus på simpelthen at være dig. I nærvær, balance og med overskud til alt, hvad livet bringer.

App'en er på dansk.

Screens